Smertefri tandlæge

Vores hold af omsorgsfulde og professionelle tandlæger er specielt uddannet i de nyeste teknikker og ved, at en god bedøvelse er altafgørende for en smertefri behandling.

Vi gør alt, hvad der er muligt for, at vores behandling er så behagelig og afslappende som overhovedet muligt. Vi er bevidste om at smertefølsomhed er varierende fra individ til individ, og derfor tilpasser vi selvfølgelig altid bedøvelsen til den enkelte patient.

Hvis du er nervøs for om det gør ondt at være hos tandlægen, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Tandkrone behandling hos tandliv

Er du bange for at gå til tandlægen?

Flere mennesker oplever en frygt for at besøge tandlægen. Denne tandlægeskræk kan komme af, at man forbinder tandlægebesøget med et ubehag fra tidligere oplevelser, eller at ens angst bliver trigget ved tanken om at skulle overgive sig selv og den mest centrale del af ens krop, nemlig ens mund. For andre kan frygten skyldes en helt tredje årsag.

Derfor er der også flere, der søger en smertefri tandlæge. Den gode nyhed er dog, at moderne tandpleje er kommet meget tættere på smertefri tandbehandling.

Alt efter din frygt og din smertetærskel kan du bruge nogle tiltag fra både dig selv og din tandlæge, så du kan føle dig godt tilpas ved et tandlægebesøg. På den måde kan du bedre overkomme din frygt.

Gode råd til et rart tandlægebesøg

Vi bestræber os altid på at give dig en tryg og tillidsvækkende oplevelse, når du besøger vores klinikker. Men du kan også selv gøre noget for at gøre dit besøg endnu bedre.

Vær åben om din frygt
Først og fremmest skal du vide, at vi hjerteligt gerne vil hjælpe dig i tilfælde af, at du har tandlægeskræk. Det kræver dog, at du åbent fortæller om din frygt. Fortæl om, hvordan du har det med tandlægebesøg, og hvad du eventuelt har haft af tidligere oplevelser. På den måde bliver din tandlæge eller tandplejer bekendt med dine behov og får mulighed for at tage hensyn til dem.

Har du specifikke ønsker til, hvordan en behandling skal foregå, vil vi prøve at gøre alt for at imødekomme dine ønsker.

Brug musik og vejrtrækning
Har du nemmere ved at slappe af ved at lytte til musik eller ved brug af en bestemt vejrtrækningsteknik, skal du være mere end velkommen til at bruge det for at få en mere smertefri tandbehandling. En anbefalelsesværdig måde at trække vejret på i en angstfuld situation er eksempelvis at få luften helt ned til maven for derefter at få den langsomt ud gennem næsen, imens kroppen slapper af.

Vær afklaret med behandlingsprocessen
For at du kan føle dig godt tilpas og ikke mindst få dig en psykisk smertefri tandbehandling, er det nødvendigt, at du er klar over, hvad du skal igennem inden din behandling. Er du i tvivl om noget med hensyn til fremgangsmåden for din behandling, så stil de tvivlsspørgsmål, du nu måtte sidde inde med. Ønsker du eventuelt at have et spejl i hånden for at følge med i, hvad tandlægen laver, kan du også få dét.

Sørg for at slappe af inden
For at få et så smertefrit tandlægebesøg som muligt er det vigtigt, at du har hvilet godt ud og er mindst muligt stresset. Sørg for at afsætte god tid til dit tandlægebesøg og drop aftalerne lige før og lige efter. På den måde bliver det nemmere at forholde sig til tandlægebesøget uden, at du skal forhaste dig igennem dagen og blive for overstimuleret.

En god oplevelse med en smertefri tandlæge

Der er ingen situationer hos tandlægen, hvor det ikke er muligt at bedøve. Derfor kan du altid være sikret en 100% smertefri oplevelse hos tandlægen. Herudover er det muligt at lægge bedøvelsen på en hensigtsmæssig måde, som ikke er ubehagelig. Vores erfarne tandlæger er opmærksomme på at gøre alt, hvad de kan for at give dig en god oplevelse, når du går til tandlægen.

Vi har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og derfor gør vi vores bedste for at sikre dig en god og tryg oplevelse med smertefri tandbehandling. Er du ny patient og nervøs over at skulle til tandlægen, tager vi gerne en snak på forhånd om dine bekymringer, så du kan møde op til første behandling med ro i maven.

Du er velkommen til at få en snak med en tandlæge om dine bekymringer. Kontakt os i dag. Så taler vi dine bekymringer igennem sammen.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Mød Mats Gade Philipson

Født 1986, uddannet i 2011 fra Århus Universitet på Instituttet for Odontologi og Oral Sundhed. Mats er derudover uddannet i 2016 fra Royal College of Surgeons i London.

Mats er medlem af:

  • det faglige selskab Europian Assocation for Osseointegration
  • Dansk Selskab for Oral Implantologi
  • Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kirurgi
  • Howie Gluckmans Aestetic Academy South Africa
  • ITI og deltager I studygroups

Og har herudover taget kurser i: 

  • PRF behandling ved Joseph Choukroun
  • Advanced Periodontal Surgery med Zuchelli ved Stoma

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Relateret behandlinger

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.