Den gode oplevelse

Hos Tandliv vægter vi den gode oplevelse højt. Vi ved nemlig, at gode oplevelser giver glade smil. Vi bestræber os altid på, at behandlingerne er af højeste kvalitet og at serviceniveauet er helt i top.

den gode oplevelse – smertefri tandlæge

Samme service og samme høje kvalitet – få en snak med os

Vi ved at tillid spiller en væsentlig rolle for, om du får en god oplevelse, når du er til tandlæge. Er du nervøs for at gå til tandlægen eller er du nervøs for at skifte til en ny, kan vi tilbyde dig, at du kan komme op til en gratis, uforpligtende konsultation på klinikken, inden du beslutter dig. Her har du mulighed for at se klinikken og snakke med en af vores tandlæger eller tandplejere om dine behov og ønsker. Denne snak oplever vi er vigtig for mange af vores patienter og til stor gavn.

Vores personale er uddannet til at takle tandlægeskræk og behandler med stor succes patienter, som den dag i dag går regelmæssigt til tandlæge.

Måden vi arbejder på er ved at lytte til dine bekymringer, ønsker og behov igennem hele behandlingsforløbet. Behandlingen foregår altid i dit tempo og vi foretager ikke noget, før vi har forklaret hvad næste trin i behandlingen er og dette er forstået – På denne måde vil du altid have fuld kontrol over behandlingen.

Derudover fokuserer vi på at skabe stabilitet og kontinuitet. Du vil være tilknyttet én fast tandlæge, som følger dig igennem hele behandlingsforløbet. Skal du under behandlingsforløbet henvises til en af vores andre tandlæger, eksempelvis en af vores specialtandlæger, vil din tandlæge stadig følge dig, således at der ikke opstår uklarheder.

Vores hold af venlige, omsorgsfulde og professionelle tandlæger er specielt uddannet i de nyeste teknikker inden for – bogstavelig talt – smertefri tandbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Besøg os for en god oplevelse

Vores hold af venlige, omsorgsfulde og professionelle tandlæger er specielt uddannet i de nyeste teknikker inden for – bogstavelig talt – smertefri tandbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Mød Zohair Azzouzi

Født 1974, uddannet fra Københavns Universitet fra Odontologisk Institut på Tandlægeskolen i 2004. Erfaren tandlæge, som har undervist på Tandlægeskolen i KBH i tandkødssygdomme og foretager særlige behandlinger i paradentose.


Zohair har ligeledes publiceret en artikel i Tandlægebladet om “parodontittis juvenilis”, som kan læses her eller læses om på Odontologisk Instituts hjemmeside.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om tandbroer, priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.