Din tandlæge på Vesterbro

Kontakt tandliv i dag og få tid til en tandlæge

Indlæser...

Tandliv hjælper gennem hele processen når du skal have lavet tandfacader

Klinikken på Vesterbro

Du finder klinikken på Vesterbro på Enghave Plads 6, lige ved Enghave metrostation og med parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader. 

Vi udgør et team af dygtige tandlæger, tandplejere og specialtandlæger, som udfører alle former for tandbehandlinger – altid af  højeste kvalitet og til fordelagtige priser.

Hos os vægter vi den gode oplevelse meget højt. Vi ved, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, så derfor bestræber vi os altid på at tilrettelægge vores behandling, så den passer bedst muligt til dig! Alle vores behandlere er derfor uddannet i at tackle tandlægeskræk.

Se vores behandlinger

Skal vi være din nye tandlæge i København?

Kontakt os i dag, og book tid til en konsultation. Vi glæder os til at tage imod i trygge og tillidsvækkende rammer.

Åbningstider

Telefonerne åbner på hvedage kl .7.00 og om lørdagen kl. 7.30.

Looking for at dentist in Copenhagen?

Bestil tid hos Tandliv

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
tandbehandlinger af tandlæger hos tandliv
Mød Tandlivs tandlæger
Tandlivs tandlæger kan hjælpe dig med parodontose

Vi hjælper med tandlægeskræk

Alle vores medarbejdere er uddannet til at tackle tandlægeskræk og vi har gode erfaringer med at dæmpe angsten ved hjælp af samtale.Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Du kan også kigge forbi og lade os få en snak om, hvordan vi i fællesskab kan reducere (i nogle tilfælde helt fjerne) angsten for at gå til tandlæge.Derudover giver vi alle studerende 15% rabat på alle frie ydelser. Vi ved at studietiden er en presset til rent økonomisk, så derfor giver vi en hjælpende hånd. Det er vigtigt at bevarer de sunde tandlægevaner – også i studietiden.

Mød vores tandlæger

røntgen billede af tænder

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os som din nye tandlæge fordi vi er et harmonisk team med stor ekspertise inden for alle slags tandbehandlinger.

Vores klinik danner rammerne for et dynamisk og afbalanceret arbejdsmiljø med plads til humor og godt humør. Vi sætter en stor ære i at samarbejde om alt på klinikken, hvilket vi mener kommer dig til gode.

Vi tager godt imod dig som patient og sørger for, at du får en god og behagelig oplevelse hver gang. Vi sætter altid patienten i fokus og sætter en ære i at lytte inden vi går i gang med behandlingen.

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.