Vores personale

Her på siden kan du møde personalet, som tager imod dig i vores to klinikker.Læs om Tandliv her.
Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Mød teamet på Vesterbro

Om Tandliv-klinikkerne

Velkommen til Tandliv. Vi giver dig en god tandlægeoplevelse med faglig ekspertise og personlig omsorg i højsædet. Vi har klinikker på Vesterbro og i Glostrup, og vores dedikerede personale gør altid sit bedste for, at vores patienter får en så tryg, behagelig og professionel behandling, som overhovedet muligt.

Kontakt os i dag og hør mere.

Hvorfor vælge Tandliv?

✓ Samme tandlæge fra start til slut
Du vil altid blive tilknyttet én fast tandlæge, som vil følge dig igennem hele dit behandlingsforløb. Du vil samtidig blive fulgt af en tandplejer, så du altid vil have to sæt øjne på dit éne sæt tænder.

✓ Lave priser og rabatter
Vi er en af de billigste tandlæger i København og omegn. Det er vi fordi, vi er en stor klinik, som får stor mængderabat hos vores leverandører, når vi køber højkvalitets-materialer ind. Det betyder, at vi kan anvende materialer og udstyr af højeste kvalitet, uden at vores priser er i den høje ende. Derfor kan du få tandbehandlinger til en rigtig god pris hos os.

Læs mere om vores priser, studierabatter, afdragsordninger og tilskud her.

✓ Både tandeftersyn og komplicerede behandlinger
Hvad end du har behov for et almindeligt tandeftersyn eller en kompliceret tandbehandling, står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører langt de fleste typer af tandbehandlinger, da vi har specialuddannede tandlæger ansat til både tandregulering (bøjler), rodbehandlinger, paradentosebehandlinger, fjernelse af visdomstænder, implantater, tandkroner og meget mere.

Nyeste teknologi

Vi bruger kun den nyeste teknologi indenfor tandpleje, og tilbyder kun tandbehandlinger, der er videnskabeligt veldokumenterede.

Fokus på tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, tager vores personale, der er uddannet i tandlægeskræk, sig ekstra godt af dig. Du kan til enhver tid før din tandbehandling komme forbi til en uforpligtende samtale med os, så vi kan skræddersy dit forløb ud fra din angst.

Mulighed for akutte behandlinger

Du har altid mulighed for at få en akut tid samme dag, hvis uheldet er ude. Vi besvarer henvendelser på både mail og telefon samme dag. Vi holder dog lukket om søndagen.

Central beliggenhed – let at komme hertil

Klinikkerne ligger centralt i København på Vesterbro lige ved Enghave metrostation og på Hovedvejen i Glostrup. Begge er let at komme til med både bus og tog. Er du i bil, kan du parkere lige rundt om hjørnet for begge klinikker.

Veluddannede tandlæger og klinikassistenter

Vores tandlæger har læst på tandlægeskolen på henholdsvis Odontologisk Institut på Københavns Universitet og på Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitet.

Vores tandklinikassistenter og tandplejere er uddannet på henholdsvis Panuminstituttet og Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere.

Alle klinikkens behandlere er registreret på Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om tandbroer, priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Relaterede behandlinger

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.