Historien om vores klinikker

Hos Tandliv har vi to klinikker, henholdsvis i København og i Glostrup. Bliv klogere på vores klinikker her og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Historien om vores tandklinik på Vesterbro

Kgs. Enghave blev oprindeligt udlagt som græsning og brugt som foder til de kongelige stalde. Så sent som i slutningen af 1950’erne var der hestestalde med dusinvis af heste i baggårdene til vores nuværende ejendom på Enghave Plads 6 på Vesterbro.

Ejendommen til vores klinik er helt tilbage fra 1899 og blev for første gang en tandlægeklinik i 1927. Her købte tandlæge Martensen ejendommen, som han havde fra 1927-1967. Martensen ansatte også tandlægen Poul Larsen, der aftjente værnepligt som militær-tandlæge, inden han blev ansat på klinikken.

Men også tandlæge Larsen havde en drøm om at starte sit eget – og stoppede derfor i 1964, 3 år før at Martensen solgte ejendommen til Leo Strarup, som overtog klinikken fra 1967-2006.

Tandlæge og nuværende klinikejer Zohair Azzouzi overtog klinikken i november 2006 efter at have haft en forsknings- og undervisningsstilling på tandlægeskolen i København.

Ved overtagelsen var der 3 behandlingsrum og 1 fælles røntgenrum. Klinikken har siden fået vokseværk og fik sin første gennemgribende renovering i 2007, da der på det tidspunkt var behov for at opdatere til moderne behandlingsformer.

Som en af de første klinikker i Danmark fik vi i 2009 en CBCT-røntgenscanner, som gav mulighed for bedre og sikrere behandlinger af patienterne. På grund af stor patienttilgang blev klinikken udvidet endnu engang i 2012 med 2 behandlingsrum.

I dag er klinikken stor og kan rumme mange patienter. Vi er et hold på 21, herunder både tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrationen.

Læs mere om klinikken.

Historien om vores tandklinik i Glostrup

På vores klinik i Glostrup har vi 9 behandlingsrum og 6 tandlæger tilknyttet.
Klinikken ligger i Glostrup på Hovedvejen 150. Du kan parkere lige ved siden af Netto, hvor der er 2 timers gratis parkering

Klinikkens chef og medejer, Zohair Azzouzi, er tandlæge og råder desuden over dygtige og engagerede specialtandlæger og klinikassistenter.
Læs om vores personale her

Klinikken tilbyder alle former for tandbehandlinger, og vi deltager løbende i kurser og efteruddannelse i de bedste teknikker, materialer og metoder indenfor professionel og moderne tandpleje.
Se behandlinger her

Udgangspunktet er altid at forebygge tandskader, så du bliver hjulpet til at kunne bevare dine egne tænder længst muligt.

Vi giver dig behandlingsløsninger, som gør det muligt for dig at bevare et flot smil gennem hele livet eller få det igen, hvis du har mistet det.

Vi betragter os selv som en smertefri klinik, da vi har forståelse for, at mange er nervøse for at gå til tandlægen. Derfor følger vi altid udviklingen inden for smertefri tandpleje, og uddanner os løbende i at behandle patienterne 100% smertefrit.
Læs mere om smertefri behandling her

Alle vores medarbejdere er uddannede til at tackle tandlægeskræk, og vi har gode erfaringer med at dæmpe angsten ved hjælp af samtale.

Derudover giver vi alle studerende 15% rabat på alle frie ydelser. Vi ved at studietiden er en presset tid rent økonomisk, så derfor giver vi en hjælpende hånd. Det er vigtigt at bevare de sunde tandlægevaner – også i studietiden.
Læs om vores studierabat her

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.