Kom til tandlæge med studierabat

Selvfølgelig skal studerende have mulighed for at komme til tandlægen. Også selvom det desværre kan være dyrt. Hos Tandliv giver vi 15% i studierabat på alle frie ydelser. Du skal blot være studerende og fremvise dit studiekort i receptionen, INDEN behandlingen starter.

Er det ved at være tid til at give dine tænder et sundhedstjek? Så kontakt os i dag.

Lån til til tandlæge – eller få studierabat

Er du under uddannelse?

I dag ser vi desværre alt for mange studerende, som fravælger regulære tandlægebesøg. Det skyldes flere årsager, men særligt, at der ikke er plads i budgettet til at prioritere et årligt tandeftersyn.

Vi har hos Tandliv besluttet at tilbyde en hjælpende hånd, så studerende kan bestille en tid hos tandlægen med studierabat; så længe de kan fremvise et studiekort.

Alternativt kan vi også tilbyde rentefrit lån til tandlægen.

Årlige tjek er vigtige – brug 15% studierabat hos tandlægen

Ligegyldigt hvor du er i livet, bør du altid prioritere en god og sund mundhygiejne.
Dine tænder følger dig hele livet, og derfor skal du passe rigtigt godt på dem.
Selvom du er på SU, mener vi, at det skal være muligt for dig at gå til tandlægebesøg.

Hvis du ikke passer ordentligt på dine tænder allerede i en ung alder, kan det hurtigt ende ud i at blive en dyr og smertefuld affære på længere sigt. Vi oplever desværre ofte, at studerende kommer ind med akut og smertefuld tandpine, som skyldes flere års forsømt tandpleje. Tandlægebesøg er dyre, men har du en tandlæge med studierabat, kan du stadig prioritere at passe på dine tænder. Hos Tandliv får du 15% studierabat.

Tandlæger med studierabat findes der mange af, men det handler om at finde den rigtige klinik. Hos Tandliv vægter vi god service højt og stræber efter at leve op til den høje standard, som vi sætter for os selv dagligt.

Sådan fungerer dit besøg hos tandlægen med studierabat

Vi giver 15% studierabat på alle frie ydelser, og studierabatten gælder også ved aktuelle tilbud.

Nedenfor kan du se hvilke behandlinger, som du kan få tandlæge studierabat på:

 

HUSK! At fremvise dit studiekort i receptionen INDEN behandlingen starter.
Har du spørgsmål angående studierabat, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os, og bestil en tid

Har du spørgsmål, eller vil du blot bestille en tid, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med dine tandproblemer.

FAQ – studierabat hos tandlægen

Nogle tandlæger giver studierabat på almindelige tandbehandlinger, såsom tandrensning og fyldninger, mens andre kan give rabatter på mere omfattende behandlinger som tandregulering eller tandimplantater.

Hos Tandliv får du altid 15% studierabat på rodbehandlinger, bedøvelse, tandkroner, tandfyldninger, tandbroer, operationer, implantatbehandlinger og fjernelse af tænder.

Pr. 1. juli trådte den nye aftale om gratis tandpleje til unge mellem 18-21 år i kraft. Læs mere lige her.

Det er vigtigt at gå til tandlægen for at opretholde god mundhygiejne og for at undgå tandproblemer. Regelmæssige tandlægebesøg kan opdage og behandle tandproblemer i de tidlige stadier, før de bliver alvorlige og dyrere at behandle. Tandlægen kan også rådgive om god mundhygiejne og forebyggelse af fremtidige tandproblemer.

En tandbro er en fast protese, der erstatter en eller flere manglende tænder ved at spænde over det tomme område og forankre sig til de omkringliggende tænder eller implantater. Derimod er en tandkrone en tandformet “hætte”, der sættes over en beskadiget eller svækket tand for at beskytte og styrke den. Tandbroer erstatter manglende tænder, mens tandkroner forstærker eksisterende, beskadigede tænder.

At få en tandbro er generelt ikke smertefuldt, da vi vil bedøve det område, der skal behandles, før proceduren begynder. Du kan opleve noget ubehag eller følsomhed, når bedøvelsen aftager efter behandlingen, men dette er normalt mildt og kortvarigt. Hvis du oplever vedvarende smerte eller ubehag efter at have fået en tandbro, skal du kontakte os.

Levetiden for en tandbro varierer afhængigt af en række faktorer, herunder den materialetype, der er brugt, din mundhygiejne og din tandbrug. En korrekt vedligeholdt tandbro kan typisk holde op til 10-15 år, men nogle broer kan vare længere med regelmæssige kontroller og vedligeholdelse.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Mød Zohair Azzouzi

Født 1974, uddannet fra Københavns Universitet fra Odontologisk Institut på Tandlægeskolen i 2004. Erfaren tandlæge, som har undervist på Tandlægeskolen i KBH i tandkødssygdomme og foretager særlige behandlinger i paradentose.


Zohair har ligeledes publiceret en artikel i Tandlægebladet om “parodontittis juvenilis”, som kan læses her eller læses om på Odontologisk Instituts hjemmeside.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om tandbroer, priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Mere om priser og tilskud

Priser

Se behandling

Lån til tandlæge

Se behandling

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Pinseferie

Pga. pinsen holder vores klinikker lukket lørdag den 17. og mandag den 20. maj. Vi er tilbage igen tirsdag den 21. maj. 

Venlig hilsen Tandliv