Vores klinik i Glostrup

Tandlivs dygtige tandlæge team

Indlæser...

Tandliv kan udføre tandfacader. til dig hvis du mangler en eller flere tænder

Klinikken i Glostrup

Vi er en klinik med 9 behandlingsrum og 6 tandlæger tilknyttet.

Klinikken ligger i Glostrup på Hovedvejen 150. Du kan parkere lige ved siden af Netto, hvor der er 2 timers gratis parkering. Dermed har du nem adgang til klinikken, også hvis du kommer fra omkringliggende områder som Albertslund, Brøndby og Rødovre.

Klinikkens chef og medejer, Zohair Azzouzi, er tandlæge og råder desuden over dygtige og engagerede specialtandlæger og klinikassistenter.
Læs om vores personale her

Vi har et tæt samarbejde med Tandlivs klinik på Enghave Plads 6, med mulighed for at trække på deres ekspertise.

Se vores behandlinger

Skal vi være din nye tandlæge i Glostrup?

Kontakt os i dag, og book tid til en konsultation. Vi glæder os til at tage imod i trygge og tillidsvækkende rammer.

Åbningstider

Indlæser…

Telefonerne åbner på hvedage kl .7.00 og om lørdagen kl. 7.30

Bestil tid hos Tandliv

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tandkrone behandling hos tandliv

Tandklinik i trygge rammer​

Klinikken tilbyder alle former for tandbehandlinger og vi deltager løbende i kurser og efteruddannelse i de bedste teknikker, materialer og metoder indenfor professionel og moderne tandpleje.

Udgangspunktet er altid at forebygge tandskader så du bliver hjulpet til at kunne bevare dine egne tænder længst muligt.

Vi giver dig behandlingsløsninger, som gør det muligt for dig at bevare et flot smil gennem hele livet eller få det igen, hvis du har mistet det.

Vi betragter os selv som en smertefri klinik, da vi har forståelse for, at mange er nervøse for at gå til tandlægen. Derfor følger vi altid udviklingen inden for smertefri tandpleje, og uddanner os løbende i at behandle patienterne 100% smertefrit.

tandbehandlinger af tandlæger hos tandliv
Mød Tandlivs tandlæger
Tandlivs tandlæger kan hjælpe dig med parodontose

Overvind tandlægeskræk

Alle vores medarbejdere er uddannet til at tackle tandlægeskræk og vi har gode erfaringer med at dæmpe angsten ved hjælp af samtale.Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail. Du kan også kigge forbi og lade os få en snak om, hvordan vi i fællesskab kan reducere (i nogle tilfælde helt fjerne) angsten for at gå til tandlæge.Derudover giver vi alle studerende 15% rabat på alle frie ydelser. Vi ved at studietiden er en presset til rent økonomisk, så derfor giver vi en hjælpende hånd. Det er vigtigt at bevarer de sunde tandlægevaner – også i studietiden.

Mød vores tandlæger

røntgen billede af tænder

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os som din nye tandlæge fordi vi er et harmonisk team med stor ekspertise inden for alle slags tandbehandlinger.

Vores klinik danner rammerne for et dynamisk og afbalanceret arbejdsmiljø med plads til humor og godt humør. Vi sætter en stor ære i at samarbejde om alt på klinikken, hvilket vi mener kommer dig til gode.

Vi tager godt imod dig som patient og sørger for, at du får en god og behagelig oplevelse hver gang. Vi sætter altid patienten i fokus og sætter en ære i at lytte inden vi går i gang med behandlingen.

tandliv retter tænder

Omsorg og støtte ved din side

Vi drager omsorg og der er altid tid til en hånd at holde hvis det skulle behøves.

Derudover er vi meget opmærksomme på og forstående over for patienter med tandlægeskræk. Vi fokuserer altid på at skabe den tillid der skal til, for at du kan føle dig i trygge hænder hos os. Vi prøver så vidt muligt altid at oplyse om de forestående behandlinger så patienten har en god ide om hvad der skal foregå.

Kommunikation er nøglen til god tandbehandling.

Vi ser frem til at møde dig!

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.