Eja Christensen

Født 1990, opvokset i Viborg og uddannet ved Århus Tandlægeskole i 2015. Eja har fra 2015-2018 arbejdet som tandlæge i Spanien, hvor hun fik en stor erfaring inden for broer, kroner, plast, rodbehandlinger og kompliceret behandlingsplanlægning.

Eja holder meget af at lave æstetiske plastfyldninger på fortænder og større behandlinger med plast (f.eks bidhævning eller slid fra tænderskæren, syreskader eller børsteskader).

Herudover er Eja interesseret i rodbehandlinger og restaureringer i keramik.

Eja er særligt glad for mødet med patienten, og tillægger tilliden mellem behandler og patient stor værdi. Af samme grund bliver mange tandlægeangste patienter henvist til Eja. Det handler om at være åben, ærlig, lyttende og om at medinddrage patienten i behandlingen.

Privat: True crime og DRs Hjernekassen står øverst på listen over podcasts, der lyttes til på cykelturen til og fra arbejde.I weekenderne bruger Eja tid på bræt- og kortspil, gåture, brødbagning og gode serier.

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.