Lige tænder

Drømmer du om at få lige tænder? Så er det ikke for sent. Din alder har nemlig ingen betydning for, om du kan få rettet op på dine skæve tænder. Hos Tandliv har vi stor erfaring med at rette op på både fortænder og tænder i undermunden.

Vil du høre mere om din mulighed for at få lige tænder, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Lige tænder med Invisalign

Hvordan får man lige tænder?

Lige tænder er ikke noget, man får natten over. Det er en proces, du som patient til tider skal være tålmodig under. Når du kommer ud på den anden side, vil det med garanti dog være en af de bedste beslutninger, du har taget.

Afhængig af årsagen til dine skæve tænder, og hvor skæve de er, vil behandlingen være derefter. I klinikken udfører vi to forskellige behandlinger, som resulterer i lige tænder.

Lige tænder med Invisalign

De fleste har droppet tanken om at få rettet sine tænder grundet en forestilling om at skulle bære de traditionelle bøjler, der vist godt kan betegnes som iøjefaldende. Det er dog slet ikke tilfældet længere. Markedet for tandregulering har i dag rykket sig så meget, at der er udviklet gennemsigtige bøjler, der kan bæres uden at tiltrække den store opmærksomhed – blandt andet Invisalign.

Du behøver med andre ord ikke føle dig begrænset eller usikker i den periode processen står på.

Hvordan fungerer det?

Invisalign er en topmoderne bøjle, skræddersyet til nøjagtig dit tandsæt. Hver bøjle er nemlig formet efter den enkelte patients tandaftryk. Det betyder, at processen med at få lige tænder optimeres, og nogle patienter får allerede drømme-smilet efter 3 måneder.

Det specielle ved denne form for bøjle versus den traditionelle er, at den timer, hvordan tænderne skal rykke sig og i hvilken rækkefølge. Det betyder, at du får lige tænder ud fra en særlig kontrolleret og nøje tilrettelagt plan.

Fordelene ved Invisalign

  • Diskret
  • Aftagelig
  • Nem at gøre ren
  • Generer hverken tandkød eller kinder.
Lige tænder med Invisalign

Lige tænder med facader

Er du utilfreds med, hvordan dine fortænder sidder eller formen på dem, kan det ændres ved hjælp af tandfacader. Særligt porcelænsfacader kan være effektive, hvis du ønsker en helt særlig ændring.

Generelt vil facader være at foretrække, hvis det er mindre rettelser, der skal til for, at du får det smil, du går og drømmer om. Processen er som oftest nemlig noget kortere end bøjle.

Vil du gerne have rettet dine tænder, er du velkommen til at kontakte os. Så vurderer vi hvilken behandling, der vil give dig det bedste resultat.

Boost din selvtillid

Måske kender du følelsen af ikke altid at føle dig tilpas ved at smile. For mange kan det være et stort problem, men noget de faktisk har vænnet sig til. Som tandlæge er vores holdning, at skæve tænder ikke er noget man behøver “leve med”.

Slet ikke når der faktisk findes effektive og diskrete måder at få lige tænder på.

Vi oplever ofte at patienter, der får rettet deres tænder, pludselig får en selvtillid, de aldrig havde troet, at de ville få. Det giver et kæmpe selvtillidsboost, og smilet er ikke til at tage fejl af – det GØR altså noget ved selvtilliden at få lige tænder.

Boost din selvtillid

Afhængig af hvilken behandling du skal have udført, vil prisen også være derefter. Har du behov for bøjle for at få lige tænder, kan prisen variere mellem 13.000 og 40.000 kr., alt efter hvilke udfordringer, der er med at gøre i dit tilfælde.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud.

En mere konkret pris vil vi dog først kunne give efter første konsultation. Her kan du se vores andre priser.

Vil du høre mere om din mulighed for at få lige tænder, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Seneste indlæg

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om tandbroer, priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.