Tandlæge nær Albertslund

Leder du efter den rette tandlæge i eller nær Albertslund? Så er du velkommen hos Tandliv. Vi har fokus på en effektiv tandbehandling, hvor du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. Og med vores beliggenhed på Hovedvejen 150 i Glostrup er vi ikke langt fra Albertslund.

Bliv glad patient i vores tandlæge nær Albertslund

Tandlæge ved Albertslund i trygge rammer

Vores tandlæger er specialiseret i effektive og trygge behandlinger til alle, også hvis du døjer med tandlægeskræk eller tidligere har haft uheldige oplevelser hos tandlæger. I vores tandklinik er vores mantra, at flotte og sunde tænder har en stor indflydelse på livet. Derfor er det essentielt for os at hjælpe dig med at opnå et bedre liv med sundere tænder. Derfor tilbyder vi blandt andet tandretning med Invisalign.

Som din tandlæge nær Albertslund tilbyder vi en yderst effektiv og tryg behandling til en konkurrencedygtig pris. Vores professionelle team har mange års erfaring med alle former for behandlinger og vil kunne give dig dybdegående rådgivning om, hvordan du bedst passer på dine tænder i fremtiden.

Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelser for at sikre, at vi har de bedste teknikere og de nyeste behandlingsformer inden for moderne tandbehandlinger. Læs mere om vores behandlinger i forbindelse med ny tandkrone, rodbehandling, tandpine, knækkede tænder og tandblegning.

Kontakt os

Ønsker du at skifte til os, kan vi rådgive dig og få klarlagt hvilken behandlingsform, der bedst passer dig, og hvad du kan gøre for at undgå fremtidige problemer med dine tænder og dit tandkød. Når du møder ind for første gang, foretrækker vi, at du kommer 5-10 minutter før den aftalte tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1.MF i Glostrup eller på Enghave Plads 6 på Vesterbro.
Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med dine tandproblemer.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Mød Zohair Azzouzi

Født 1974, uddannet fra Københavns Universitet fra Odontologisk Institut på Tandlægeskolen i 2004. Erfaren tandlæge, som har undervist på Tandlægeskolen i KBH i tandkødssygdomme og foretager særlige behandlinger i paradentose.


Zohair har ligeledes publiceret en artikel i Tandlægebladet om “parodontittis juvenilis”, som kan læses her eller læses om på Odontologisk Instituts hjemmeside.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Områder i nærheden

Tandlæge Brøndby

Se behandling

Tandlæge Rødovre

Se behandling

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.