Tandlæge nær Brøndby

Søger du en ny tandlæge nær Brøndby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tandliv har vi fokus på en effektiv behandling, hvor du altid kan føle dig tryg – og med vores beliggenhed på Hovedvejen 150 i Glostrup er vi ikke langt fra Brøndby.


Vores personale er uddannet i at give en tryg behandling til alle, der døjer med odontofobi (tandlægeskræk) eller har haft uheldige oplevelser hos andre tandlæger. I vores tandklinik er vores mentalitet, at sunde og flotte tænder har en stor indflydelse på dit liv. Derfor er det vores fokus at hjælpe dig med at opnå et sundere liv med bedre tænder.

Tandlæge ved Brøndby til alle tandbehandlinger

Som din tandlæge nær Brøndby, tilbyder vi en meget effektiv, og tryg behandling til en fordelagtig pris. Vores topuddannet personale har mange års erfaring, med alle behandlingsformer, og vil kunne give dig dybdegående rådgivning om, hvad du skal gøre for at passe på dine tænder samt undgå tandpine og isninger i tænderne i fremtiden.

Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelser, som sikrer vi har de dygtigste teknikere, og de nyeste behandlingsformer inden for moderne tandbehandlinger.


Vi udfører bl.a.:

Ved dit første besøg

Første gang du møder ind, må du gerne komme 5-10 minutter før den aftalte tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1. MF i Glostrup eller på Enghave Plads 6 på Vesterbro.

Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at opretholde din tandsundhed.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Mød Zohair Azzouzi

Født 1974, uddannet fra Københavns Universitet fra Odontologisk Institut på Tandlægeskolen i 2004. Erfaren tandlæge, som har undervist på Tandlægeskolen i KBH i tandkødssygdomme og foretager særlige behandlinger i paradentose.


Zohair har ligeledes publiceret en artikel i Tandlægebladet om “parodontittis juvenilis”, som kan læses her eller læses om på Odontologisk Instituts hjemmeside.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Områder i nærheden

Tandlæge Rødovre

Se behandling

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.