Tandlæge nær Rødovre

Overvejer du at skifte til en ny tandklinik? Vi er din nye tandlæge nær Rødovre. Hos Tandliv tilbyder vi altid en professionel og effektiv tandbehandling. Vi udfører bl.a. kosmetiske tandbehandlinger, tandkroner, smertefri rodbehandlinger, blegning af tænder og tandretninger. Og med vores beliggenhed på Hovedvejen 150 i Glostrup er vi ikke langt fra Rødovre.

Bestil tid til tandlæge

Tandlæge ved Rødovre med din tryghed i centrum

Vores tandlæger og tandplejere er trænet i at give en effektiv behandling af alle, der døjer med tandlægeskræk eller som har haft uheldige oplevelser tidligere hos andre tandlæger. Vi mener, at raske og smukke tænder har indflydelse på dit liv. Derfor er det vores fokus, at hjælpe dig med at opnå et sundere liv med bedre og flottere tænder. Læs mere om forebyggende tandpleje og genopbyggende tandbehandling.

Som din tandlæge nær Rødovre tilbyder vi en effektiv og tryg behandling og til en konkurrencedygtig pris. Vores tandlæger og tandplejer har meget erfaring med alle behandlingsformer, og vi vil kunne rådgive dig om, hvordan du bedst passer på dine tænder og dit smil. Vi sender løbende vores personale til kurser og efteruddannelser, som gør, at vi har de dygtigste tandlæger og tandplejer, og benytter os af de nyeste behandlingsformer.

Skift til os

Som ny patient vil vi altid rådgive dig og klarlægge, hvilken behandlingsform passer dig bedst, og hvordan du bedst muligt undgår problemer med dit tandkød og dine tænder i fremtiden. Første gang du møder ind, foretrækker vi, at du kommer 5-10 minutter før den aftalte tid, så vi kan få oprettet din journal.

Du kan finde os på Hovedvejen 150 1.MF i Glostrup eller på Enghave Plads 6 på Vesterbro. Ønsker du at bestille en tid til klinikken, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med dine tandproblemer.

Kontakt os og få rådgivning

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så tvivl ej med at kontakte os.

Mød Zohair Azzouzi

Født 1974, uddannet fra Københavns Universitet fra Odontologisk Institut på Tandlægeskolen i 2004. Erfaren tandlæge, som har undervist på Tandlægeskolen i KBH i tandkødssygdomme og foretager særlige behandlinger i paradentose.


Zohair har ligeledes publiceret en artikel i Tandlægebladet om “parodontittis juvenilis”, som kan læses her eller læses om på Odontologisk Instituts hjemmeside.

Kontakt Tandliv for spørgsmål

Har du spørgsmål om tandbroer, priser eller behandlingens forløb?
Kontakt Tandliv i dag og få svar på dine spørgsmål.

Områder i nærheden

Tandlæge Brøndby

Se behandling

Bestil tid

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Følg os på sociale medier

Hvilken klink du vil ringe til?

Tandlivs tandlæger sørger for en tryg oplevelse trods tandlægeskræk

Vi er blevet til Tandliv!

Tandlægerne Enghave Plads 6 og Tandlægerne Glostrup er sammen blevet til Tandliv. Vi byder både nuværende og nye patienter velkommen til vores nye platform.